Питай програмист #14

На две огромни групи твои въпроси е готов да отговаря програмистът Марио Пешев.

  1. Как да създадеш собствен сайт – сам или с професионална помощ. Тук влизат всички въпроси от „как се пише задание за създаване на сайт“ през „как се избира агенция“ и „как да преценя какъв бюджет ще ми трябва“ до избор на платформа, планиране и проблеми с реализирането на сайта.
  2.  Как да подобриш функционалността и бързината на вече съществуващ сайт.

Консултирай се с Марио Пешев какво и как да направиш. Задай въпроса си в коментарите. Той ще отговори на първите 7 до събота вечер.

Успех!

========

Марио Пешев, Devrix, Питай програмист, свободна практикаМарио Пешев е собственик на DevriX, една от водещите топ 20 агенции за комплексни WordPress решения в световен мащаб.
Той започва да се занимава с програмиране още в ученическите години и изгражда първия си статичен сайт през пролетта на 1999. Година по-късно продължава със софтуерни апликации за учебни проекти по физика и химия. От 2006-та година започва да води технически обучения в софтуерни фирми и университети в страната.

Марио (разгледай и личния му LinkedIn профил) е ръководил разработката на проекти за множество индустрии, включително автомобилостроене и банкиране. Води активно блога mariopeshev.com за бизнес развитие, маркетинг и технологии, както и странични проекти като No-BS Engineering подкаста за кариерно развитие на софтуерни инженери, съвместно с един от най-отличителните PHP инфлуенсъри Кал Еванс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *