Курсове, обучения, консултации

Искаш да пишеш текстове, които привличат посетители и ги превръщат в клиенти? Мечтаеш да си копирайтър? Опитваш се да си успешен фрийлансър, за да печелиш пари и да разполагаш с времето си?

Помагам ти като споделям с теб опита и знанията, които съм натрупала за 15 години работа като копирайтър и 12 години на свободна практика.

Прочети повече за моите фрийланс и копирайтинг курсове, обучения и консултации и прецени кой ще е най-полезен и ефективен за теб.

Онлайн курсове за копирайтинг и фрийланс

Копирайтинг курс „Напиши съдържание за сайт и блог в 10 урока“

копирайтинг курс онлайн, копурайтинг обучение онлайн, Иванка МогилскаПридобий необходимите основни умения за писане на текстове за твоя сайт и блог – от страница „за нас“, през продуктови описания и блог статии до страница с благодарности и контакти. Създавай съдържание, което аудиторията ти намира, чете с удоволствие и след това действа, както си я инструктирал.

Курсът включва теория + упражнения и домашни, с които веднага да я приложиш на практика към твоите онлайн проекти. Подходящ е за фрийлансъри и собственици на малък бизнес, които искат сами да пишат статии и текстове за сайтовете си и за начинаещи копирайтъри. Прочети повече, виж цялата програма и го поръчай.

 

Видео фрийланс курс за начинаещи „Как да успеем на свободна практика“

фрийланс курс, как да стана фрийлансър, как да успея на свободна практика, Иванка Могилска

Печели повече и разполагай с времето си, докато работиш за себе си – курсът ще ти помогне да го направиш. Материалът е поднесен в 37 кратки видеа, няколко файла с упражнения, полезни за един фрийлансър документи и упътване откъде да започнеш да градиш своята успешна свободна практика. Всички съвети, тактики и стратегии са тествани лично от мен през последните 12 години.
Научи повече за курса и го поръчай.

 

Индивидуално копирайтинг обучение

индивидуално копирайтинг обучение, индивидуален копирайтинг курс, Иванка Могилска

Искаш да станеш копирайтър, да подобриш и развиеш копирайтърските си умения или да се научиш да пишеш текстове за собствения си сайт, но предпочиташ съвместната работа пред самостоятелната? Индивидуалното, онлайн, копирайтинг обучение е именно за теб.

Попълваш въпросник, с който определяме целите и нивото ти. Подготвям специална програма, съобразена с тях и ти предлагам копирайтинг обучение, в което теорията и практиката вървят успоредно и работим заедно през цялото време.
Научи повече за обучението и ми пиши.

 

Консултации – копирайтинг и фрийланс

копирайтинг консултации, фрийланс консултации, свободна практика, Иванка Могилска

Имаш конкретни въпроси, свързани с фрийланс или копирайтинг, които искаш да изчистиш, за да си спокоен, че се развиваш в желаната от теб посока? Платената консултация е 1 час, провежда се по Skype или Google Meet.
Изпрати ми въпросите си предварително на mogilska/at/gmail/at/com, ще се подготвя и ще проведем консултацията в удобно за теб време.

Колебаеш се кой е подходящият за теб вариант или имаш още въпроси? Пиши ми на i/at/mogilska.com или на mogilska/at/gmail.com, ще ти отговоря.