Търси се онлайн асистент за комуникация с клиенти (20+ часа на месец)

Търси се онлайн асистент за около 20-23 часа месечно. Позицията е отдалечена, може да се изпълнява отвсякъде. Фокусът е върху комуникация с клиенти по имейл във връзка с участие в онлайн обучения за изграждане на полезни навици, минимализъм и създаване на визия. Сайтът, на който могат да се видят всички обучения е venetadimitrova.com.

 

Основни задължения

  • Комуникация с клиенти по имейл на български и на английски. Отговаряне на запитвания за регистрация. Съдействие на потребителите при трудност с влизане в сайта. Промяна на парола. Предоставяне на искана информация. Пращане напомняния за плащане, одобряване заявки за ФБ групи и подобни.
  • Работа с основни функции на WordPress/Mailchimp – създаване и отписване на потребители в WordPress и Mailchimp; залагане мейли за изпращане в Mailchimp, проверка и корекция на потребители в WordPress и Mailchimp ако е възникнал. Ако не познавате WordPress/Mailchimp, ще ви научат да работите с тях.

 

Изисквания

  •  Английски език – писмено и говоримо.
  • Умение за комуникация с клиенти. Има темплейти за всички процеси и комуникации, но 100% се търси човек, който може да вникне в написаното от клиента и да отговори адекватно, отзивчиво и с готовност за съдействие.
  • Отговорност – търси се човек, който ще се отнесе отговорно и с внимание към задачите и няма да ги върши между другото, като нещо странично.
  • Самостоятелност и ориентираност към резултати. Търси се човек, който умее сам да намира решения при възникнал казус/проблем, вместо да се шашка, да очаква, че някой друг ще реши проблема вместо него, да пита на всяка стъпка какво да прави или автоматично да казва, че нещо не може да стане. Разбира се, първите 3 месеца е има обучение. По време на обучението и след това е осигурено пълно съдействие при възникване на по-сложен казус. Във всички останали случаи се очаква човекът сам да потърси, чете, мисли за решение на възникналата ситуация.
  • Организираност и внимание към детайлите. Ако сте твърде хаотичен тип, позицията по-скоро не е за вас. 🙂
  • Интереси в сферите личностно израстване, изграждане на полезни навици, минимализъм, създаване на визия за живота и подобни.

 

Работно време

  • Имейлът се проверява сутрин (около 8/9ч), обед (около 12/13ч) и вечер (около 17/18ч) и ако има мейли от клиенти, се отговаря. От понеделник до петък, без уикенда.
  • Когато има някаква кампания, се отговаря на мейла в събота и неделя. Случва се около 1 уикенд на месец, останалите съботи и недели не се работи.

Общо време работа: около 20 – 23 часа на месец.

Заплащане: 250 лв.

 

Допълнителна информация

При добро стиковане, на кандидата може да бъде предложено изпълнение на допълнителни задачи, като разучаване на някаква насока и резюмиране на информацията; комуникиране на задачи с хора от екипа; следене на изпълнението им; пускане на обяви за кратки или дългосрочни позиции или друго, което е възникнало и екипът има нужда от съдействие. В този смисъл е предимство ако имате възможност да поемате допълнителни задачи (разбира се, с допълнително заплащане).

Как да кандидатствате

Моля, свалете  теста, попълнете го и го изпратете на email: venetad1@abv.bg до 23.01.2021г. (неделя) включително. Хора, изпратили съобщения по други, различни от посочения, канали, няма да получат отговор.

Възложител: Veneta Dimitrova
Email: venetad1abv.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *