Питай SEO специалист – 16

Всеки SEO въпрос си има отговор. Питай Славчо Панов за всичко, свързано с оптимизацията на твоя сайт в коментарите под този пост. Той ще отговори на първите петима до края на месеца.

Възползвай се от безплатната консултация със SEO специалист.

===

Славчо Панов отговаря на въпроси в рубриката „Питай SEO специалист”. Той е съсобственик и SEO експерт в дигитална агенция WebsiteDesign. Има над 10 години опит в сферата.

Съсобственик и издател на Avtora.com, Bpost.bg, Smartnews.bg и други. Автор и лектор
на някои дигитални събития в бранша.

2 comments to “Питай SEO специалист – 16”
 1. Здравейте, интересувам се при създаване на нов уебсайт, каква стратегия да използваме за изграждане на авторитет на сайта чрез linkbuilding.

  Относно самото съдържание – за колко ключови думи да оптимизираме текста? Повечето плъгини и онлайн “съветници” за СЕО съветват да се оптимизира за една фокус ключова дума… така ли трябва да е? Ако искаме да таргетираме аудитория от България, но и чужбина – трябва ли да превеждаме вече създадените страници и да използваме същата ключова дума, но преведена, или да се съобразим с търсенето в съответния пазар?

  Благодаря предварително!

 2. Здравейте Габи,
  ще ви дам само един съвет и ако го спазите, ще имате много по-голям шанс за успех: не пипайте нищо по seo-то, освен ако не сте опитни професионалисти!!!
  Ако сбъркате, положението може много да се влоши, до толкова, че да не може да се оправи!
  А, относно въпросите, дето сте ми задали… знам ли какво да ви кажа. То това се учи години и се променя постоянно… С което пак стигаме до там, че ако не сте опитнни професионалисти, не пипайте тези неща!
  Ако беше някакъв казус или насоки, да дам мнение…
  Само ще ви направя едно сравнение, за да не ме помислите за груб. Ако бяхте болна от нещо сложно, щяхте ли сама да се лекувате, или щяхте да потърсите най-добрите лекари?
  Успех!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *