Направи безплатна реклама на своите фрийланс услуги и бъди полезен на колегите си

Имам предложение за теб.

Преглеждал ли си рубриката „Откъде работя днес“? В нея последните няколко лета публикувам информация за условията за фрийланс работа в различни кътчета от България и Европа, които съм посетила. Как е положението с хотелите и квартирите, шумно ли е, тихо ли е, има ли добър интернет, при какви условия съм ползвала интернет в роуминг, така че да не работя само, за да си платя сметката, кафенета, подходящи за фрийлансърски дейности – такива неща.

Предлагам ти, ако пътуваш и работиш това лято, да се включиш в рубриката и ти.

 

Какво печеля от това

  • Представяне на твоите фрийланс услуги пред по-широка аудитория. Заедно с инфото за условията за работа на определено място ще публикувам и кратко твое представяне с линк към сайт/портфолио.
  • Помагаш на колеги фрийлансъри да си намерят подходящо местенце за работа и почивка.

 

Какво трябва да изпратя

  • информация къде си отседнал, имаш ли добър интернет, шумно ли е или спокойно, какви са условията за забавление и работа. Прегледай предишни статии от рубриката, за да се ориентираш. Ако писането не ти е сила, изпрати ми само основните факти, аз ще напиша текста.
  • Снимка – поне една – от мястото, за което пишеш.
  • Кратко представяне – твое и на фрийланс услугите ти, плюс линк към сайт/портфолио/LinkedIn профил – каквото пожелаеш.

откъде работя днес, свободна практика, фрийланс

Защо не си водиш рубриката сама

Защото тази година ще работя основно от София и по време на малкото си пътешествия най-вероятно ще съм изцяло офлайн. (Това е и причината нови статии да не се появяват в блога всеки понеделник. Публикации ще има през цялото лято, но няма да са така редовни. С пълна пара ще продължим през есента.)

Дори и нещо в ситуацията да се промени и да се окаже, че мога да напиша някоя статия за рубриката, пак ще е хубаво да се съберат повече материали и всички да имаме повече възможности за избор, когато се чудим къде да се покрием, за да работим и почиваме на спокойствие.

Сподели предложението ми с приятели фрийлансъри и изпрати материал за рубриката „Откъде работя днес“ на e-mail: mogilska /at/gmail.com

Благодаря ти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *