Откъде работя днес: чудесно местенце за фрийлансъри – с. Арда, Родопи

фрийланс, свободна практика, откъде работя днес, с. Арда, Родопи

Днес работя от с. Арда – вашето спасение от летните жеги : ) Селцето се намира в магичната планина Родопи и е перфектното място, ако търсите спокойна работна обстановка и приключения, с които да уплътните свободното си време.

Има достатъчно къщи за гости и семейни хотели, където може да отседнете. Пълнят се предимно през уикендите. Аз лично препоръчвам семеен хотел „Изворът“ или къщи за гости „Аргирови“. Двата магазина в селото предлагат достатъчно богат асортимент от хранителни продукти, така че да не останете гладни, но си е по-друго да опитате домашно приготвен пататник или родопски клин в някоя от местните кръчми. WiFi има, достатъчно добър за работа.

фрийланс, откъде работя днес, с. Арда, Родопи, семеен хотел Извора

Когато ви омръзне да работите, може да се впуснете в някое от следните приключения – за всеки има по нещо:

  • за по-мързеливите – разходка с коне до извора на река Арда или до връх Ком (да, има връх Ком и в Родопите);
  • за търсачите на адреналин – посещение на водната пещера Голубовица (част от нея се минава с надуваеми лодки, а след посещението има спускане с тролей над реката), или люлеене на алпийска люлка провесена от свода на пещера Калето;
  • за любителите на разходките – преход до Ардин връх – задължително с водач, ако не искате да се озовете в Гърция, или разходка до комплекс Гераница – сгушено в гората място, сякаш излязло от приказките.

Не е за изпускане и посещението на една от най-впечатляващите пещери в България – Ухловица. Бреговете на р. Арда пък са чудесно място за плаж или пикник. Определено има какво да се прави, така че може да забравите за скуката. 

Районът е подходящ за посещение през цялата година, но най-вече през лятото. Така че оставете прахоляка и жегата в града и елате на свеж и хладен въздух в планината!

—–

фрийланс, откъде работя днес, с. Арда, Родопи, семеен хотел Извора

За теб, от своето място за работа и почивка, предаде Светослав Стоянов. Той се занимава с изработка и поддръжка на уебсайтове. Негово дело е и българският фрийланс форум

Научи повече за работата на Светослав и как може да ти бъде полезен, и се свържи с него, през профила му в LinkedIn или профила му във Facebook.

Приятна работа и още по-приятна почивка.

п.с. Направи безплатна реклама на своите фрийланс услуги и бъди полезен на колегите си – сподел в блога „Свободна практика“ ти откъде работиш днес. Припомни си как да го направиш.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *