Как да постигнеш спокойствие и радост

Кратко коледно послание 

Да правиш каквото обичаш ти носи радост и спокойствие дори в тежки времена. Знам го от личен опит. Виждам го и при близките и приятелите си. Просто трябва да имаш възможност за това.

Възможността, противно на това, което мислят повечето хора, не идва сама, не пада от небето, не е плод на чудо или на нечие добро сърце (или поне не само).

Възможността е нещо, което си създаваш сам с фантазия, постоянство, труд, смелост, упоритост, изобретателност, последователност и любов, преодолявайки външни и вътрешни пречки и всякакви независещи от теб обстоятелства.

Пожелавам ти радост и спокойствие през следващата година. Сигурна съм, че пожеланието ми ще се сбъдне, просто му дай възможност. Напомням ти, че каквото и да се случва, има само едно нещо, което никога няма да се върне – времето, което ти е дадено за живот. Използвай го.

п.с. Цъкни на линка, за да вземеш коледния си подарък от мен, ако си го пропуснал

Двете прекрасни картички са на моята приятелка, дизайнерът и илюстратор Ахинора. Вдъхновени са от нейната страст и източник на радост – етеричните масла. Ако ти харесват, поръчай си ги или ѝ възложи да направи илюстрация, картичка, дизайн специално за теб. Разгледай нейната фейсбук страница – xaxixi – и ѝ пиши.

Спокойни празници от мен. Блогът и аз излизаме в почивка до 04. 01. 2021. До тогава!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *