Питай видео специалист #6

Подготвяш коледен видео поздрав за своите клиенти и партньори или кратки видеа, с които да изкушиш посетителите на сайта си да купят твоите продукти и услуги като коледен подарък?

Научи как можеш да ги направиш максимално ефективни и да стигнеш до колкото се може повече потенциални клиенти. Консултирай се безплатно с Теди Петрова – специалист с опит в създаването и популяризирането на фирмени и продуктови видеа.

Задай въпроса си в коментарите. Тя ще отговори на първите 4 до неделя вечер (12. 12.2020).

===

Теодора Петрова, безплатни видео консултации, фрийланс, свободна практикаТеодора Петрова е дипломиран режисьор, оператор и изпълнителен продуцент с над 8г. опит в създаването на фирмени и уеб видеа, реклами, документални филми и други.

През годините работи както директно с клиенти по техните видеа и канали в социалните мрежи, така и с продуцентски къщи. Специализира в различните формати и видове уеб видеа, които вдъхновяват зрителите, показват истински хора и истории. Този подход помага на потенциалните клиенти да видят, да опознаят и да се свържат с човека/хората зад дадената свободна професия или бизнес, да се изгради доверие дори още преди първия реален разговор.

Най-много харесва в работата си възможността да създава чрез визии и истории, да опознава отвътре различни дейности, професии и бизнеси, да комуникира с разнообразни, цветни хора и да помага на полезните и стойностни услуги и продукти да достигат до все повече хора.

Тук можете да видите портфолио с реализираните проект през годините.  Ако ви се гледа вдъхновяваща история или ви е любопитно да научите повече за някой от филмите ѝ – разгледайте 🙂

mail: tea.petrova@abv.bg

Facebook профил: Tedi Petrova

One comment to “Питай видео специалист #6”
  1. Здравей. Може ли съвет за аудио рекордър. Искам да започна YouTube канал и ми трябва евтин аудио рекордър, с възможност за мониторинг на аудиото и ръчни настройки на гейна. Може ли да ми препоръчаш модел и колко е нормална цена за такъв продукт? Ако има и два входа 3.5мм за записване на два микрофона по едно време още по-добре.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *