Питай видео специалист #2

Планираш да привличаш посетители на сайта си и да ги превръщаш в клиенти, с видеа. Обучителни, вдъхновяващи – много видеа, които да правиш сам, да разпространяваш сам. Поздравления за ентусиазма, напълно възможно е резултатът да е добър, стига да си готов да се учиш, да експериментираш, да грешиш и да пробваш пак.

За да ускориш процеса, възползвай се от безплатната консултация със спеца по видеата Теодора Петрова.  Тя е готова да сподели с теб опита и знанията си за всеки един етап от процеса по създаването на видео съдържание. Напиши въпроса си в коментарите. Теди ще отговори на първите 4 до неделя вечер.

п.с. Сподели възможността с колеги, партньори, клиенти. Сега всички искат да правят видеа, така че ще им бъдеш полезен.

===

Теодора Петрова, безплатни видео консултации, фрийланс, свободна практикаТеодора Петрова е дипломиран режисьор, оператор и изпълнителен продуцент с над 8г. опит в създаването на фирмени и уеб видеа, реклами, документални филми и други.

През годините работи както директно с клиенти по техните видеа и канали в социалните мрежи, така и с продуцентски къщи. Специализира в различните формати и видове уеб видеа, които вдъхновяват зрителите, показват истински хора и истории. Този подход помага на потенциалните клиенти да видят, да опознаят и да се свържат с човека/хората зад дадената свободна професия или бизнес, да се изгради доверие дори още преди първия реален разговор.

Най-много харесва в работата си възможността да създава чрез визии и истории, да опознава отвътре различни дейности, професии и бизнеси, да комуникира с разнообразни, цветни хора и да помага на полезните и стойностни услуги и продукти да достигат до все повече хора.

Тук можете да видите портфолио с реализираните проект през годините.  Ако ви се гледа вдъхновяваща история или ви е любопитно да научите повече за някой от филмите ѝ – разгледайте 🙂

mail: tea.petrova@abv.bg

Facebook профил: Tedi Petrova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *