Питай програмист #6

Бориш ли се със сайта, със софтуера за координиране на задачи между целия екип, с мигрирането на онлайн магазина си от една платформа на друга? Поискай помощ от специалист. Марио Пешев – програмист със завиден опит, знания и умения – ще се отзове. Задай му въпроса си в коментарите под поста. Той ще отговори на първите 7 до петък, края на деня.

Питай програмист, за да справиш с техническите мъчнотии по най-добрия начин. Сподели възможността и с колеги, партньори, приятели. Консултацията е безплатна.

Благодаря!

========

Марио Пешев, Devrix, Питай програмист, свободна практикаМарио Пешев е собственик на DevriX, една от водещите топ 20 агенции за комплексни WordPress решения в световен мащаб.
Той започва да се занимава с програмиране още в ученическите години и изгражда първия си статичен сайт през пролетта на 1999. Година по-късно продължава със софтуерни апликации за учебни проекти по физика и химия. От 2006-та година започва да води технически обучения в софтуерни фирми и университети в страната.

Марио (разгледай и личния му LinkedIn профил) е ръководил разработката на проекти за множество индустрии, включително автомобилостроене и банкиране. Води активно блога mariopeshev.com за бизнес развитие, маркетинг и технологии, както и странични проекти като No-BS Engineering подкаста за кариерно развитие на софтуерни инженери, съвместно с един от най-отличителните PHP инфлуенсъри Кал Еванс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *