Питай копирайтър #20

Знаеш ли, че колкото по-скъп е продуктът, толкова по-дълга е добре да е лендинг страницата, с която подтикваш клиентите да си го купят?

Ако работиш сам по текстовете за твоя сайт, блог, портфолио, лендинг страница или дайрект мейл, и имаш питания, задай въпроса си в коментарите, ще се постарая да ти отговоря до понеделник вечер (19. 04. 2021), така че да съм ти максимално полезна.

===

Аз съм Иванка Могилска – копирайтър, който вече 14 години се занимава със създаване на съдържание за уеб, рекламни концепции и послания. Водя обучения по копирайтинг и поддържам този блог, за да помогна на всеки, желаещ да стартира и развие стабилна свободна практика. Приятно и ползотворно питане!

п.с. Сподели възможността за безплатна копирайтинг консултация с твой приятел, познат или колега. Благодаря!

3 comments to “Питай копирайтър #20”
  1. Здравейте, от скоро работя на договор като служител на свободна практика за чуждестранна фирма, като аз сам трябва да внасям нужните данъци и такси. Парите се превеждат по ICard по сметка на мое име. Въпросът ми е какви са нужните законови мерки, които трябва да предприема, за да не получа някоя глоба от НАП? Доходите ще са малки- 300 до 400лв месечно. И понеже съм студент, трябва ли да подам документ към университета, че съм започнал да се самоосигурявам?

  2. Здравейте, това е счетоводен въпрос. Консултацията със счетоводител започва следващата седмица, ще преместя въпроса ви там и ще получите отговор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *