Питай адвокат #14

Знаеш ли, че един от начините да сведеш неприятностите с клиенти до минимум е да имаш железен договор с тях. В него трябва да са описани срокове, начини на плащане, вид на поръчката. Консултирай се с адвокат как и какво точно трябва да има в него.

Попитай го и за всичко, което не ти е ясно относно авторските права на твои и чужди произведения. Поискай помощ и съвет как е най-добре да упражняваш дейността си и какво да правиш, ако вече си затънал в разправии с некоректни клиенти.

Адвокат Мирослав Моравски е на твое разположение, възползвай се. Задай въпроса си в коментарите, той ще отговори на първите 5 до четвъртък, края на деня (17. 06. 2021).

Важно! Консултацията включва съвети и насоки. Не включва разглеждане на документи и случаи, които изискват голям обем предварителни проучвания.

Питай адвокат и сподели възможността с колеги фрийлансъри!

===

Мирослав Моравски е адвокат и правен съветник в различни юридически области – търговско право, гражданско право и интелектуална собственост. Занимава се както с фирмени и авторскоправни казуси, така и със семейни и имотни консултации.
Завършил право в СУ „Климент Охридски“ през 2008 г., той е работил като юрисконсулт и адвокат към различни търговски дружества, нотариални и адвокатски кантори.

Email: myroslav.moravsky@gmail.com
Mob/Viber/Wattsapp/: +359898598030
LinkedIn: Miroslav Moravsky
Facebook: www.facebook.com/advocateMoravsky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *