Какво печелиш като абонат на блога през лято 2022

Блогът минава на летен режим – до септември ще пиша в него по-рядко, при това най-вече за рубриката „Откъде работя днес“ и някои по-леки теми. Веднъж месечно, както обикновено, ще се провеждат и безплатните онлайн консултации със счетоводител и с копирайтър (ще се радвам да отговоря на твоите въпроси, свързани с копирайтинг за уеб).

Какво печелиш, ако си абонат на блога

Всеки понеделник ще получаваш на мейла си, подбрани от мен:

  • 3 супер полезни материала от архивите, свързани с намиране и привличане на клиенти, организация на времето, плащания; практични са, полезни са, можеш да приложиш прочетеното в тях веднага;
  • възможност за ранно включване в безплатните онлайн консултации със счетоводител и копирайтър – има лимит на въпросите, на които отговаряме за месец;
  • достъп до безплатен копирайтинг курс за начинаещи – базов наистина, но ти помага да прелетиш през процеса и да решиш искаш ли да се задълбочиш в писането на текстове за уеб.

Абонирай се, отнема по-малко от минута. Получаваш само полезни, тествани съвети и препоръки, никакъв спам. Попълни полетата за абонамент в дясна лента и очаквай първия мейл следващия понеделник. 

 

Какво печелиш, ако не си абонат на блога

Разбира се, архивите са отворени за теб. Използвай търсачката на сайта, за да си намериш каквото ти трябва.

Харесай страницата на „Свободна практика“ във Facebook. Там 3 пъти седмично публикувам кратки съвети и малко по-дълги постове, свързани с най-честите проблеми, с които се борят фрийлансърите. Пускам и информация за текущите безплатни онлайн консултации с копирайтър и счетоводител. 

Каквото и да решиш, ще се радвам да подкрепяш блога и през това лято, като четеш материалите в него, както ти е удобно, и се възползваш от всичко ценно, което намериш в тях. 

Благодаря ти! Пожелавам ти слънчево и приключенско лято.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *