Покажи ни твоето работно място – предложение за фрийлансъри

Ivanka_Mogilska_freelancerv3Покажи ни твоето работно място. Изпрати ми снимка на mogilska@gmail.com. Добави малко текст от типа на: “Аз съм фрийлансър от … години и се занимавам с… “. Прати ми и линк към твоя сайт, блог, портфолио. Ще го публикувам в блога и Facebook страницата заедно със снимката и инфото за теб.

Преди време на страницата на “Свободна практика” във Facebook се беше заформила дискусия за това на кой как му е удобно да работи. Оказа се, че някои колеги предпочитат да работят прави и дори са си направили сами плот и каквото друго им е нужно за целта.

Покажи ни твоето работно място. Защото е забавно. Защото ще се опознаем. Защото, благодарение на линка към сайта ти, ще разберем с какво се занимаваш и на някакъв етап можем да станем партньори по проект.

Очаквам снимките ти и за да не се притесняваш, че твоето фрийлансърско кътче не е като от списание за интериор, ти показвам моето. Преместих се скоро в ново жилище и още съм на полеви условия. Къмпингарски стол, плот, който се мести, когато му скимне… такива неща. Тепърва ще си създавам работен кът. А при теб как е? Прати ми снимка на твоето работно място и линк към сайта ти на mogilska@gmail.com

Чакам! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *