Питай SEO специалист – 15

Не питай Google, питай SEO специалист как да оптимизираш сайта си по важните за теб ключови думи. Славчо Панов със сигурност ще ти даде по-конкретни насоки и съвети от статиите в Интернет.

Задай въпроса си в коментарите под този пост. Първите петима ще получат отговор от Славчо Панов до края на месеца. Възползвай се от безплатната консултация със SEO специалист.

===

Славчо Панов отговаря на въпроси в рубриката „Питай SEO специалист”. Той е съсобственик и SEO експерт в дигитална агенция WebsiteDesign. Има над 10 години опит в сферата.

Съсобственик и издател на Avtora.com, Bpost.bg, Smartnews.bg и други. Автор и лектор
на някои дигитални събития в бранша.

4 comments to “Питай SEO специалист – 15”
 1. Добавихме ЧЗВ към сайт с хотели, но те автоматично влязоха като параметри в “hotel” като обект. Т.е. не ги засича като отделни структурирани данни.

  Според теб това дали ще е проблем?

  • За това е най-добре да се обърнете към програмист, аз не съм такъв.

 2. Закупих сайт, който доста масово е купувал линкове. От там и трафикът от април рязко е спаднал. Как да подобря ситуацията? Ако премахна линковете с над 50% спам рейтинг в SEMrush, това дали ще доведе до добри резултати? Като цяло може ли да дадете препоръка как се действа в тази ситуация?

  • Привет,
   за съжаление така на изуст нищо не може да се каже. Подобен сайт и проблем има нужда от задълбочен анализ, който няма да може да мине в графата “бърза и безплатна помощ”.
   Може би дори линковете да не са никакъв проблем, а нещо съвсем друго…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *