Лично предложение за майки с деца

Днешният пост е много важен и личен за мен и ще се радвам, ако го споделиш с приятели и познати, на които може да е полезен. Ето за какво става дума.

Синът ми има страхотен приятел – неговата бавачка Галя. От септември той тръгва на детска градина и Галя си търси нова работа. Знам колко често по фрийлансърските групи излизат питания за бавачки. Знам колко трудно се намира човек, на когото да повериш спокойно детето си. Затова искам да помогна на теб, а и на Галя, да се намерите.

Галя и Филип обсъждат защо не светят уличните лампи.

 

Защо Галя е бавачка–мечта

Защото обича децата, умее НАИСТИНА да си играе и да говори на общ език с тях. Непрекъснато измисля нови занимания, които развиват въображението и фината моторика на хлапето. Чете книжки. Пее песни. Прави бебешки масажи. Поддържа те в тежката битка за това детето да се храни здравословно.

Успява да създаде с хлапето здрава връзка, изградена на уважение и разбирателство.

За мен Галя е истинско чудо и много се радвам, че влезе в живота на Филип още докато той беше бебе. С нейна помощ изградихме и запазихме твърд режим, детето е спокойно, знае, че може да разговаря на всякакви теми винаги и с понякога нервната си майка, и с неизменно спокойната си бавачка. (Чула съм я само веднъж да повиши тон, но то си беше много на място.)
Помагала ми е във всякакви критични ситуации, включително когато трябваше да се преместим в ново жилище за два дни. Тя беше с нас по 11 часа на ден, беше поела изцяло грижата за детето, а докато то спеше следобед ни помагаше да се справим с всички  неразбории.

Както разбираш, това е сериозен, отговорен човек с голямо самообладание и широка усмивка, на когото можеш да разчиташ. Детето ти ще я хареса. Повярвай ми, излизала съм с нея на разходка и на детските площадки – всички деца харесват Галя. 

Какъв опит има

  • Вече повече от 10 години работи като бавачка на бебета и малки деца.
  • Занимава се и с деца със специални потребности.

На какво ще научи детето ти

Първо, ще се съобрази с това, което ти искаш и е важно за теб по отношение на детето. Ние сме на едно и също мнение за възпитанието и за куп други неща, но знам, че Галя се съобразява с изискванията на родителите.
Второ, на уважение към него самото и към околните. На много песни, игри, приказки.

Какво търси

  • Бебе или дете, за което да се грижи целодневно.
  • Предпочита дългосрочните ангажименти, за да може да изгради пълноценна връзка с детето и да бъде максимално в помощ на родителите.

Как да се свържеш с нея

Ако имаш нужда от съюзник, който да поеме част от грижата за детето ти, и живееш в София, обади ѝ се на 0899 300 513 или ѝ пиши на galyako@abv.bg

Ако нямаш нужда, сподели поста с родители, които си мечтаят за няколко часа фокусирана работа, докато детето им е в сигурни ръце.

Благодаря ти.

п.с. Виж кои консултации започват тази седмица и се възползвай, безплатни са и ти помагат наистина добри специалисти:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *