Покажи ни твоето работно място, 4

Виж работните места на един дизайнер и запален скиор и на един майстор на бижута. Изпрати ми снимка на твоето работно място. Ако искаш. Ако не, надявам се да си намираш полезни неща в блога и да наминаваш често. 

 Hristiana Mutafchieva

“Харесвам да работя навън. Някъде, където има хубаво кафе и приятна обстановка. Започнах да работя като фриленсър преди около 2 години, но едва от няколко месеца на пълен работен ден. Все още съм в доста начален етап и имам още доста да работя докато го докарам до нивото на заетост и доходи, към което се стремя. Работя като графичен дизайнер, най-вече в сферата на лого и бранд дизайна и илюстрацията, но имам доста разнообразен опит и интереси.” Разгледай портфолиото на Християна Мутафчиева.

 

Lili_biuro
Лили Ангелова изработва ръчно, по индивидуална поръчка, бижута от естествени камъни, полускъпоценни минерали, естествени сладководни перли. Това е новото й работно кътче. Какво излиза изпод ръцете й, разгледай тук.

 

Начинът, по който сме подредили фрийлансърските си кътове, подсказва какви сме ние. Струва ми се интересно това открехване на вратата. В крайна сметка зад всяко портфолио стои по един фрийлансър, който си гризе ноктите и си мисли, че никой друг няма същите грижи. Доста отчайващо откъдето и да го погледнеш. И невярно.

 

Това е още една причина да те моля да ми изпратиш снимка на твоето работно място. Най-малкото, като си си подредил “офиса” искаш  да го покажеш на някого, нали. Ето, имаш си колеги, похвали се.

И другият път, като обявяваме сбирка на фрийлансърите, ела и ти.

Хубаво беше.
Разгледай още снимки от серията:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *