По заповед на щуката и по твое желание

Както си забелязал, този път нямаше неделни мъдрости.

Причината е, че пътувах. Ако те интересуват извън-копирайтърските-ми-занимания, можеш да хвърлиш едно око на другия ми блог или на сайта на художничката Албена Баева – Runabout project.

За да ти бъда полезна и тази седмица, имам следното предложение – напиши в коментарите какво искаш да прочетеш в “Свободна практика”. Задай тема. Аз ще напиша пост. И готово.

Ако не измислиш нищо до края на седмицата, ще реша, че засега няма разминаване между това, което пиша и това, което ти е полезно. Но пък винаги оставам отворена за предложения.

Поздравявам те с този фрийлансърски комикс.

Повече комикси на тема “Фрийлансърът и неговите възходи и падения” можеш да намериш във Freelance Switch.

До следващата неделя!
2 comments to “По заповед на щуката и по твое желание”
 1. Привет!

  На мен ми е интересно винаги да чета тук 🙂 Но знам какво е да нямаш конкретна насока или временно да блокираш за идеи, и аз се въртя на тоя шиш :))

  Та, на мен какво ми е интересно: да разкажеш целия път на даден конкретен твой проект. От 1)как сте се намерили с клиента, до 2)кога е платил.

  Друго интересно ми е да разкажеш за конкретен проблем по конкретен проект, примерно “С клиента се разбрахме това и това, обаче стана това и това” – примерно променено е началното условие, или нещо е станало и си нямала време, и изобщо как се справяш с непредвидените неща.

  Ще чакам с нетърпение 🙂

 2. Рая, благодаря за включването. Всички постове в блога, освен посочените като преводни, са на базата на личен опит. По-конкретно от това не мога да говоря за клиентите си. Не ми се струва коректно. Имах предвид по-скоро теми като тази, която ти си пожела преди време – как минава един ден на фрийлансъра.

  Но ще помисля и за това, което си ми написала тук. Специално за непредвидените неща ще подготвя пост. Мерси 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *