Питай програмист #16

Знаеш ли, че:

  • колкото по-добре е написано заданието за създаване на сайта ти, толкова по-функционален и подходящ за целите ти ще е сайтът, който ще се получи на финала;
  • винаги можеш да подобриш още нещо, като скорост и функционалност, по вече съществуващия си сайт;
  • безплатната консултация с програмист е възможност да подобриш представянето на сайта си.

Програмистът Марио Пешев е на твое разположение за въпроси. Опиши му проблема си в коментарите. Той ще отговори на първите 7 до събота вечер (27. 03. 2021).

Успех!

========

Марио Пешев, Devrix, Питай програмист, свободна практикаМарио Пешев е собственик на DevriX, една от водещите топ 20 агенции за комплексни WordPress решения в световен мащаб.
Той започва да се занимава с програмиране още в ученическите години и изгражда първия си статичен сайт през пролетта на 1999. Година по-късно продължава със софтуерни апликации за учебни проекти по физика и химия. От 2006-та година започва да води технически обучения в софтуерни фирми и университети в страната.

Марио (разгледай и личния му LinkedIn профил) е ръководил разработката на проекти за множество индустрии, включително автомобилостроене и банкиране. Води активно блога mariopeshev.com за бизнес развитие, маркетинг и технологии, както и странични проекти като No-BS Engineering подкаста за кариерно развитие на софтуерни инженери, съвместно с един от най-отличителните PHP инфлуенсъри Кал Еванс.

2 comments to “Питай програмист #16”
  1. Здравейте!
    Нуждая се от помощ на компетентни хора. Имам програма за възтановяване на изтрити данни на английски. В езиковия файл на програмата има два компонента, един XML файл в който се указва кога и как да се запусне езика ( в случая английски) и папка с текстов файл с указанията (обясненията) за работата с програмата. Аз този текстов файл го преведох, след което направих някои корекции в XML файла, но при запуск на програмата излизат някакви ероглифи ,а не това което пише в ТХТ файла. Въпро са ми е , може ли да помогнете превода ми да излиза при стартиране на програмата ,моля пишете ми!

  2. Здравейте. Много съжалявам, но консултацията е изтекла още през месец март и Марио Пешев вече не отговаря на въпроси в блога. Затова и няма как да ви помогне оттук. Пробвайте да зададете въпроса си в някоя Facebook група на съответните специалисти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *