Откъде работя днес: село Стройно

Имам си гостенка в рубриката “Откъде работя днес” – Биляна Атанасова. Снимките и текстът са нейни. Прочети, разгледай, може това да е  следващото място за работа и почивка и за теб. Хвърли едно око и на блога на Биляна – Home to be.

Otkade_rabotq_dnes_Stroino1
Така, намираме се в село Стройно, някъде между Ямбол и Елхово. В това село няма ни-що, дори и хора няма много. Тази къща за гости -единствената в селото – е съвсем нова. Има немного голям басейн, обаче пък водата е със затопляне, което е супер. Стаите са съвсееем нормални, даже може да минат и за лукс.

Има интернет почти навсякъде (не знам на горните етажи как е, ние сме на първия етаж) и си е много добър. В момента ние сме единствените гости от 8 двойни стаи.

Леля Руми (домакинка, рецепционист, камериерка, управител и барман-сервитьор) ни прави сутрин някаква закуска, която влиза в нощувката, прави и кафе. На обяд ни изпържи картофи, кюфтета и ни направи салата от домати и краставици от градината зад къщата. Предлага се и цял един вид сладолед. Вечер обаче е по-сложно с яденето в селото, защото леля Руми си отива към 5 часа и няма ресторант, обаче май може да си носиш и да си готвиш (не съм сигурна), става и за нощно къпане.

Otkade_rabotq_dnes_Stroino

п. с. Оказа се, че къщата за гости си има име – “Сигнал” и сайт.

One comment to “Откъде работя днес: село Стройно”
  1. Леле, колко страхотно място. Не знам само как дамата успява да се съсредоточи покрай този басейн и хубавото време… Но пък и това е най-голямата мотивация за работа 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *