Любим за мен дизайнер предлага цялостно рекламно обслужване за клиенти

 

 

Харесвам и следя работите на Ирина от години. Много отпреди да знам, че се казва така и да свързвам името ѝ с лице. За мен нейните илюстрации са оригинални, изящни, живи, пълни с енергия. Лесно ги разпознавам сред другите. Говорят ми. Затова ти казвам с радост:

 

ако търсиш дизайнер, който да се грижи за цялостното ти рекламно обслужване – в момента един от любимите ми, български дизайнери и илюстратори има възможност да поеме нови клиенти.

 

Прочети по-долу няколко думи от самата нея и цъкни на линка, за да разгледаш портфолиото ѝ.

Illustrations for Ladyzone Magazine, Ирина Памятних

 

Казвам се Ирина Памятних и се подвизавам в областта на графичния дизайн и илюстрация последните 17 години. Двугодишният ми ангажимент към bTV приключи и търся нов/и клиенти, на които бих могла да бъда полезна.

 

Мога да предложа цялостно рекламно обслужване от дизайн на логото, визитките, флаерите и брошурите до изработка на уеб сайта, ретуш на снимките и редизайн на офисния интериор.

 

Ако имате малък или среден бизнес и прeдпочитате да работите директно с дизайнер вместо с рекламна агенция аз съм вашият човек.

 

Списъка на доволни клиенти за които съм работила вклюва Хърватското посолство в България, музикална школа „Войс академи“, Американския университет в Благоевград, Леново, М-тел, bTV, фабрика за шоколади „Милмекс“, пекарна „Лудия пекар“, йога студио Yoga place Sofia, и други.

Разгледайте моето портфолио и ми пишете на pipilota/at/gmail.com.

Illustrations for Ladyzone Magazine, Ирина Памятних

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *