Безплатни ресурси за копирайтинг, SEO, ползваемост, Etsy, малък бизнес

Тази седмица ти предлагам да се зачетеш, загледаш и заслушаш в секция „Полезни ресурси“ на блога. Подбрала съм интересни и наистина полезни материали – наученото от тях можеш да приложиш веднага към своята свободна практика или малък бизнес.

полезни ресурси, копирайтинг, SEO, свободна практика, фрийланс, фрийлансър, безплатни книги, безплатни курсове, видео


 

В секция „Безплатни книги“

(в англоезичните) ще намериш две ръководства на Брайън Дийн за подобряване на SEO и контент маркетинга през 2021 и списък със SEO инструменти за търсене на ключови думи.

Силно ти препоръчвам и книгата за функционалност и ползваемост на Ник Коленда – примерите са нагледни, практични и ще ти дадат вдъхновение за бързи подобрения по твоя сайт. По-голямата част от тях можеш да направиш сам, веднага. 

 

В секция „Видео“

ти представям първото видео от Youtube канала на счетоводителката Стефка Василева. Информирай се какво ти е необходимо от счетоводна гледна точка, за да започнеш да продаваш в Etsy и следи канала, още един начин да получиш помощ от нея, освен в безплатните консултации, които дава в блога всеки месец след 15-то число.

 

В секция „Безплатни курсове“ 

– която е съвсем нова – съм дала линк към аудио курса на друг мой любим Брайън – създателят на Copyblogger Брайън Кларк. Той ще ти помогне да научиш как да привличаш аудитория, какво иска да купува тя и как да създадеш свой, работещ малък бизнес. Това е официалното му описание. Според мен може да ти даде идеи, насоки, вдъхновение какво да подобриш като фрийлансър или собственик на малък бизнес по отношение привличането на посетители и превръщането им в клиенти.

 

Безплатни консултации за седмицата

Навременната консултация със специалист ти спестява много ядове, помага ти да си изясниш какво е най-добре да направиш, дава ти увереност, че се движиш във вярната посока. Възползвай се от всяка възможност да говориш със специалисти от различни сфери.

В блога, всеки месец, имаш безплатни консултации с дизайнер, копирайтър, адвокат, счетоводител, програмист, SEO специалист и фотограф. Използвай ги.

Тази седмица на твоите въпроси отговарят Стефка Василева, Марио Пешев и аз, в рубриките:

Успешен понеделник от мен!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *