Бележки на стената – 18, безплатни книги за копирайтинг и SEO, важно събитие и анкетата на блога

Честита нова година. Желая ти упоритост, търпение, любопитство и хъс, за да постигнеш всичко, което искаш. Аз ще продължа да ти помагам с каквото мога. Затова и благодаря на всички, които отговориха на въпроса ми „Какво искаш да четеш в блога през следващата година“.

В последните работни дни на 2018 г. един от абонатите на „Свободна практика“ ме посъветва да оставя анкетата отворена и след празниците, защото всички, предпразнично, са затрупани с работа и мейли и просто нямат възможност да стигнат до мен. Реших да го послушам.

Отдели минута-две и попълни анкетататя остава отворена до 13. 01. 2019. Така ще четеш наистина полезни и интересни за теб материали.

свободна практика, бележки на стената, фрийланс, фрийлансър, личностно развитие

***

Посети събитието „Умението да бъдеш личност“ на Юлика Новкова, за да се запознаеш с резултата от 5 годишните ѝ проучвания и наблюдения в сферата на личностното развитие и да създадеш нови контакти. Като бизнес треньор Юлика работа с много предприемачи, фрийлансъри и собственици на малък бизнес. Входът е свободен, регистрацията е задължителна, ще се видим там.

***

Свали си безплатно три нови книги от секцията с полезни ресурси – една в „Копирайтинг“ и две в „SEO“

***

Помни, че всяка нова възможност изскача пред теб, защото си се потрудил добре за това, кефи се, докато работиш и ще ти се получи.

Успех!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *