Признанието на един фрийлансър

Ще ти призная нещо. Много съм заета и не смогвам. Романът ми “Внезапни улици” излезе от печат в петък, 13-ти, и сега се занимавам с него. За да не си мислиш, че мързелувам и само се хваля, виж с какво бях заета през последните две седмици.

KartikaLiceWEB

Това е лицето на печатната картичка, която вече се разпространява по книжарниците в страната. (Очаквай я скоро и в някои софийски барове, кафенета и галерии.) На гърба й има QR код, който се сканира с телефон и отвежда до интерактивна карта на местата на действие в романа.

Разгледай я и ти!

На нея са отбелязани основни места на действие. Направи си маршрути. Виж снимките и прочети откъси от книгата.

Идеята и голяма част от изпълнението на тази хубавиня е на Албена Баева от “Реактив”. Аз бях в ролята на усърдната пчеличка, която помага. (Както и останалата част от екипа.)

Та освен дето се извиням, че втора поредна неделя не ти помагам с нищо в твоя нелек фрийлансърски живот, и ти се хваля, искам да ти кажа още нещо. Светът е голям, спасение дебне отвсякъде и разполагаш с всичко необходимо, за да направиш свое собствено интересно представяне, което да ти донесе повече клиенти, фенове или каквото смяташ, че ти е нужно. Просто трябва да седнеш и да помислиш как да използваш това, което имаш. Или да се обърнеш към професионалистите да ти го измислят. (Както направих аз в случая.)

Пожелавам ти успешна последна работна седмица от годината и приятно пазаруване на коледни подаръци. Предвиди между тях и някоя книга. Дори да не е моята. 🙂

До скоро.

п. с. Не бъди стиснат, сподели линка към картата с приятели. Благодаря!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *