Покажи ни твоето работно място, 3

Надникни там, където творят един дизайнер на бижута и всякакви красиви неща и един актьор. Скоро ще ти разкажа и историите на тези двама души, защото за мен са вдъхновяващи и поучителни. Надявам се да бъдат такива и за теб.

8

Надя Славчева работи на свободна практика от 6 години. Тя е графичен дизайнер, майстор на бижута, чудеса от керамика и кукли. Може би нещо пропускам, затова най-добре разгледай блога й “Малката гад” или сайта на студиото й “Карето”.

Zlatin_Tzvetkov

Златин Цветков е актьор на свободна практика. (Ако гледаш телевизия, сигурно ти е познат от предаването “Денят отблизо” по БНТ.) Основател е на професионалната група за импровизационен театър “ШизиПро”.

Това е сцената, на която актьорите репетират. Представленията са страхотни. Всеки път различни (разбирай го буквално), много забавни и изпълнени с енергия, и винаги започват с дума, която е подал някой от публиката. Посети фейсбук страницата на “ШизиПро” и виж кога е следващото представление.

Изпрати ми снимка на твоето работно място и линк към сайта ти и ще ги публикувам в поредицата.

Следи и за нови постове в блога. Тъй като ежедневието ми доста се промени, няма да успея да публикувам всеки понеделник. Може да е по-хаотично постването, но ми се иска да е по-често. Та… проверявай как ще се справя с тази задача.

Хубава седмица от мен. 🙂

Разгледай снимките от предишните седмици, ако случайно си пропуснал:

Покажи ни твоето работно място, 1
Покажи ни твоето работно място, 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *