Покана за полезно за вас събитие и промени в блога

Покана за събитие и промени в блога

Получих много попълнени анкети, полезни коментари, предложения и похвали, от които мъничко ми пораснаха ушите. (За да ви чувам по-добре.) Благодаря ви. Разбира се, ако имате още нещо да ми споделите, препоръчате или да ме питате, пишете ми. Ще ви отговоря.

От началото на февруари започвам да публикувам информация за полезни за фриийлансърите събития, които ще се провеждат през месеца. Имам предвид всички други препоръки и желания, ще се погрижа за статии по темите, които ви интересуват.

Абонатите ще получават известие за нови постове и друга полезна информация в петък. Повечето от вас са пожелали именно това и ще се съобразя. Останалите мога да успокоя, че ако има нещо спешно – нова обява за работа например, няма да чакам края на седмицата, за да разпратя известие за нея, ще я получите навреме.

Каня ви на среща в сряда11. 01. 2017.

Ще си говорим за блога – тайното оръжие на фрийлансъра и на собственика на малък бизнес; как да го създадете и използвате за привличане на клиенти.

Ако вече имате блог и търсите отговор на конкретни въпроси, напишете ги в събитието във Facebook, ще се подготвя и ще ви отговоря. Можете да задавате въпроси и на място или онлайн (участвайте в срещата като се регистрирате на сайта на Уебинария).

Чакам ви в сряда, в 19 часа, в Читалище.то на улица „Лом“ 1 (вижте картата). Входът е свободен.

Благодаря ви, че сте толкова дейни и съпричастни, без вас не бих се справила. Хубав понеделник и успешна седмица!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *