Питай SEO специалист – 17

Твоят SEO въпрос си има отговор. Питай Славчо Панов как да подобриш оптимизацията на сайта си в коментарите под този пост. Той ще отговори на първите петима до края на месеца.

Възползвай се от безплатната консултация със SEO специалист.

===

Славчо Панов отговаря на въпроси в рубриката „Питай SEO специалист”. Той е съсобственик и SEO експерт в дигитална агенция WebsiteDesign. Има над 10 години опит в сферата.

Съсобственик и издател на Avtora.com, Bpost.bg, Smartnews.bg и други. Автор и лектор
на някои дигитални събития в бранша.

4 comments to “Питай SEO специалист – 17”
 1. Бих се радвала да чуя Вашето експертно мнение и препоръки относно нашия сайт vilatopi.com Разработван е от приятел.
  Също така ще съм благодарна да чуя мнението за навигацията му. Едни казват, че е много объркваща, а други, че е супер – води те и разказвала история.

 2. Здравейте,
  сайта е нетрадиционен и съм сигурен, че за повечето хора ще е малко объркващ, защото не са свикнали така. Не мисля че е голям проблем, защото сайта е малък и навигацията е двустъпкова – тоест, с 2 клика се стига до всяка страница. Малко е странно, че няма футер, но на дали и това е проблем.
  Имайте предвид, че аз не съм UX специалист и не мога да дам експертно мнение по този въпрос.
  Вижда ми се като по-голям проблем това че на началната страница като се кликне на “Това сме ние” се скролва малко надолу и реално пак си соатавате на началната страница. А пък отделно си има друга страница “Това сме ние” – получава се малко дублаж.
  Никъде в менютата не виждам контакти, малко е объркано това, не става много ясно как да се свърже човек с вас, а това е критично важно. Може би ако сложите футер и там добавите контактите да се виждат на всяка страница, ще бъде много по user friendly.
  Сайтът има нужда от линкове, няма почти никакви.

 3. Здравейте,
  Ако един сайт има изградени връзки от други сайтове с определени параметри на DA, PA, DR, към момента на създаването им и това е дало отражение за нашия сайт – то след като мине време и показателите на чуждите сайтове се променят, това оказва ли реципрочно влияние върху нашия сайт?

  • Здравейте Ива,
   принципно би трябвало да оказва. Ако има много връзки и на 1-2 се променят показателите, на дали нещо ще се случи. Но ако на всички се променят, със сигурност ще окаже влияние.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *