Какво направих за теб на базата на своя 15 годишен опит като копирайтър

Ти си фрийлансър или собственик на малък бизнес, който си прави всичко сам – от търсенето на клиенти до счетоводната работа. Пишеш сам и текстовете за сайта си, блога и социалните мрежи. Знам какви трудности срещаш.

Вече 3 години правя индивидуални копирайтинг обучения и помагам на хора като теб да се научат да пишат продуктови описания, да представят услугите си, да създават текстове за уеб, с които да привличат клиенти. Виждам с какви трудности се борят и какви резултати постигат. Разбирам също, че понякога човек не може да си позволи финансовия и времеви ресурс, който изисква индивидуалното копирайтинг обучение.

копирайтинг курс, писане на текстове, създаване на съдържание за уеб, Иванка Могилска, копирайтър, копирайтинг

Затова, на базата на работата си с тях и на моите над 15 години професионален опит като копирайтър, създадох копирайтинг курса „Напиши съдържание за сайт и блог в 10 урока“. С него се научаваш да пишеш текстове за твоите продукти и услуги, които потенциалните ти клиенти намират лесно, четат с удоволствие и предприемат действията, които искаш от тях – покупка, абонамент, etc.

Прочети повече за копирайтинг курса, виж цялата му програма и ако прецениш, че е за теб, се регистрирай и го купи. Много бързо ще усетиш ефекта от всичко, което си научил и прилагаш към твоите текстове.

Сподели линка към курса с приятел, колега, партньор – с всеки, който има нужда от работеща система за писане на текстове за уеб, независимо дали е съвсем начинаещ или вече година-две се бори да създава съдържание, но го прави хаотично и без особен ефект. Копирайтинг курсът „Напиши съдържание за сайт и блог в 10 урока“ ще му помогне.

Благодаря ти, че четеш блога „Свободна практика“ и така подкрепяш моите усилия да го поддържам и да съм ти полезна.

Успешна седмица от мен!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *