За мен/Гост автори

Иванка Могилска, копирайтър, копирайтинг, фрийлансър, свободна практикаКазвам се Иванка Могилска и работя като копирайтър фрийлансър вече повече от 10 години. Създадох блога „Свободна практика“ преди 9 години. Всички статии, публикувани в него, са плод на личен опит, наблюдения, впечатления и разговори с колеги, освен когато изрично не е указано друго.

Разгледай портфолиото и автобиографията ми, за да научиш повече.

Свържи се с мен, за да ми възложиш работа или да обсъдим фрийланс въпросите, които те вълнуват. E-mail: mogilska /at/gmail.com или на i/at/mogilska.com

 

Кирил Златков, художник, Комета, шрифт

Шрифтът в блога е красивата „Комета“ на Кирил Златков. Ако искаш да го използваш за твоя сайт или рекламни материали, купи го от Myfonts или Fontspring.

 

 

 

Гост автори

(подготвили за блога повече от един материал)

 

счетоводител, свободна практика, фрийланс, фрийлансър, данъци и осигуровки, accounting-sofia.comСтефка Василева е гуруто на „Свободна практика“ по всички счетоводни въпроси. Тя е счетоводител и собственик на фирма Accounting-S, която предлага цялостно счетоводно обслужване и счетоводни консултации. Нейни клиенти са фирми от малкия и средния бизнес и голям брой фрийлансъри.

Тя подготвя материали за секциите „Данъци и осигуровки“ и „Договори и документи“. Тя води и безплатните онлайн счетоводни консултации в рубриката „Питай счетоводител“.

 

 

 

 

Нели СредковаНели Средкова започна да води рубриката „Интересни събития“ в блога през октомври 2019. Тя е начинаещ копирайтър и фрийлансър. Радвам се, че се записа за индивидуално копирайтинг обучение. За мен беше удоволствие да ѝ помагам да развива уменията си и да наблюдавам как напредва. Надявам се скоро да имаш възможност да четеш и нейни статии в блога.

 

 

 

Ани Велкова пише с убийствена ирония за отношенията между фрийлансъри и клиенти, за подбиването на цените и още куп важни въпроси от фрийлансърското житие-битие.
Личните и професионалните ѝ интереси са свързани с търговията, маркетинга и медиите. Счита и трите сфери за различни проявления на комуникацията, всяка със собствената си специфика и функция.

 

 

 

Мая Цанева, "Свободна практика"Мая Цанева е автор в поредицата „Фрийланс и родителство“ и две години подбира събитията за рубриката „Интересни събития“. Тя е журналист, специалист „Връзки с обществеността“ на свободна практика и експерт по европейски проекти. Магистър по европейски науки от НБУ и докторант към Софийски университет. Има над 10-годишен журналистически опит в пресата и електронните медии. Специализира в областта на предприемачеството. Пише за в. „Труд“, „Жената днес“, „Дневникът на мама“ и др. издания.

 

 

 

Мирослав Моравски е адвокат и правен съветник в различни юридически области – търговско право, гражданско право и интелектуална собственост. Занимава се както с фирмени и авторскоправни казуси, така и със семейни и имотни консултации.
Завършил право в СУ „Климент Охридски“ през 2008 г., той е работил като юрисконсулт и адвокат към различни търговски дружества, нотариални и адвокатски кантори.