Индивидуално копирайтинг обучение

Виж отговорите на въпросите, които ми задават най-често желаещите да се запишат за онлайн копирайтинг курс. Предполагам, че имаш нужда от същата информация. Ако не намираш, каквото ти трябва, пиши ми, ще ти помогна.

 

Как протича обучението

1. Разговаряме по телефона или ти пращам въпросник, за да разбера защо искаш да станеш копирайтър, какви са целите ти и какъв е опитът ти в сферата.

2. Изготвям ти програма, която включва теоретична и практическа част.

3. Теоретичната част минава под формата на уроци по Skype. Един урок продължава 60 минути.

4. Практическата част включва зададено от мен домашно по предварително взетия урок. Препоръчвам на учениците си да работят по свой сайт, лендинг страници, серии от директни мейли или по текстове, които след това могат да сложат в портфолиото си. Така в края на обучението освен с теоретични знания и практически умения за писане на рекламни текстове и/или съдържание за уеб, те имат и готови материали, проверени лично от мен.

5. Домашните пишеш сам, като съм на разположение за въпроси и преди следващия урок. Когато си готов, ми го изпращаш по мейл. Аз ти връщам корекции и коментари. Редактираш текстовете и ми ги изпращаш отново.  Ако е необходимо, обсъждаме домашното по Skype и го коригираме заедно. Не преминаваме към следващ урок, докато домашното ти не стане толкова добро, че спокойно да го публикуваш в сайта си или да го добавиш към портфолиото си.

 

Колко време трае едно онлайн копирайтинг обучение

Всяк обучение е индивидуално и колко време ще отнеме зависи от следните фактори:

  • какво ще учим – може да имаш нужда само от 2 или 3 урока; ако искаш да минеш пълен курс на обучение за писане за уеб например, това ще отнеме минимум 10 часа теория и доста часове практика;
  • колко време можеш да отделиш за домашни – ако разполагаш с повече свободно време, ще правиш домашните си по-бързо, съответно – ще вървим напред по-бързо; ако пишеш текстовете в почивните си дни, процесът ще е по-бавен;
  • колко бързо напредваш – моята цел е да те науча да прилагаш теорията на практика, затова домашните и коригирането им по насоки и препоръки, дадени от мен, са основна част от обучението. Както казах, връщам ги, докато не се получат отлично. Опитът ми показва, че курсистите се затрудняват повече на определени теми, например дълъг и кратък текст за лендинг страница, и домашните се пишат и пренаписват 4 до 5 пъти.

Важно! Връщам ти прегледана домашна работа до два работни дни след получаването ѝ. 

 

Колко струва копирайтинг обучението и какво е включено в цената

Цената за обучението се определя според програмата, която ще изготвя за теб. Предлагам ти най-ефективната според мен програма, както и гъвкави варианти – в случай, че разполагаш с по-малко време или цената е висока за теб.

 

Плащането става на две вноски, по банков път: 

  • 50% преди започване на копирайтинг обучението;
  • 50% след като минем половината от уроците и домашните.

 

Крайната цена включва: 

  • теоретични часове по Skype;
  • списък с препоръчителна литература, както и някои е-книги от моята библиотека, които мога да споделя с теб;
  • преглед, коригиране и обсъждане на домашни – приемам, че ще се справиш максимално бързо и не натоварвам крайната сума излишно. Ако се случи да ти връщам домашното повече пъти, това НЕ променя цената на обучението;
  • отговор на възникнали по време на работа въпроси.

 

Какво ще научиш, ако се запишеш за индивидуално копирайтинг обучение с мен

  • Това, което ти е необходимо, за да постигнеш целта си.

 

Пиши ми на i/at/mogilska.com или на mogilska/at/gmail.com, за да обсъдим твоята програма и как най-бързо и ефективно да постигнеш копирайтинг целите си.