Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Онлайн събитие „Leadership: Лидерство и управление“

January 20, 2022

Ти си един от лидерите в твоя екип. Знаеш го, а и колегите ти го виждат. Често успяваш да овладееш непредвидената ситуация, да използваш наличните ресурси и да организираш процесите така, че всички страни да са доволни. Но ако все пак искаш да доразвиеш качествата си, включи се в безплатния семинар. Лектори от различни браншове споделят с теб своя опит. Темите, които обсъждат, са:

  • Управленски умения за начинаещи мениджъри – научаваш какви са основните управленски умения, които всеки ръководител е добре да притежава.
  • Изграждане на вътрешна нагласа за успех – вътрешните убеждения могат да са трамплин нагоре, но и спънка. Как да осъзнаеш кои и какви са твоите и как да ги промениш – разбираш от лектора.
  • Различни стилове на лидерство, които работят за бизнеса – фокусът на лекцията е върху пандемията – как тя повлия правенето на бизнес и какви типове предприемачи отличи.
  • Кариерна увереност – защо е важна и как да я развиеш? Отговори получаваш по време на тази сесия, а самата лекция е на английски език.
  • Емпатията като ефективен инструмент – разбираш как именно емпатията е от помощ в управлението на една компания.
  • Да се мериш с най-добрите в света – лекторът споделя с теб своя опит относно успеха и непрекъснатия стремеж към развитие в професионален план.

Дори и да не си сред изявените лидери в екипа, лекциите ще са ти полезни. Включи се. Освен че можеш да гледаш целия семинар, получаваш достъп и до стотици ресурси на тема здраве и спорт.

За кого е подходящо събитието

  • За хора, които искат да развият лидерските си качества и управленските си умения.

Лектори

Семинарът е без такса, с предварителна регистрация.

 

Details

Date:
January 20, 2022
Event Category:
Website:
https://careershow.bg/events/leadership/

Organizer

Career Show
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *