Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Среща на живо с Вълшебния Керван „Прекосяването на Африка. Част 2“

January 12, 2022 @ 7:30 pm - 9:30 pm

BGN9

Обикаляш света или България, срещаш се с различни хора, посещаваш интересни места и споделяш преживяванията си в блог. Дори и писането да не твоята стихия, със сигурност четеш книгите на други травъл блогъри или приключенци, не само, за да попътуваш заедно с тях, но и за да откриеш ново вдъхновение.

Е, сигурна съм, че знаеш кои са Маргарита и Цветин Шущаркови и неведнъж си се отправял с тях на автостоп из Азия. Обикалял си Хималаите, возил си се в ремаркета на камиони, спал си по пусти плажовете. „Клуба на пътешественика“ ти предлага нова възможност за среща с тях – този път на живо. Посети събитието, за да чуеш какво ще ти кажат Маги и Цветин за културата на африканците, за нощите в саваната и за детайлите около пътешествията из континента в условия на Covid.

За кого е подходящо събитието

  • За травъл блогъри и пътешественици.

Лектор

  • Маргарита и Цветин Шущаркови пътуват из Азия и Африка в продължение на години изцяло на автостоп и пеша, за да се потопят в културата на местните. Нощуват, където ги отведе провидението, а то често ги настанява в домовете на сърцати хора, готови да споделят и леглата, и вечерята си с тях. Приключенията си описват в книгата „Палецът на свободата“ и в блога „Вълшебния керван“.

Събитието е с такса, с предварителна регистрация. Провежда се спрямо актуалните Covid изисквания.

Venue

Клуб на пътешественика
ул. "Сердика" 19
София,
+ Google Map

Organizer

Клуб на пътешественика
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *