Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Онлайн събитие „Да хакнем кризата“

March 27, 2020 @ 6:00 pm - March 29, 2020 @ 6:00 pm

Вече повече от седмица си затворен у дома. Надяваш се епидемията да отмине по-скоро и животът да се върне към нормалния си ритъм. Дотогава обаче не си съвсем без ход.

Ако имаш интересна идея, която може да помогне на всички нас в борбата с коронавируса, включи се в онлайн събитието „Да хакнем кризата“.

Дори и да нямаш такава, но мислиш, че си добър в своята област и вярваш, че познанията ти могат да са полезни, заяви участие. Така ти не само можеш да дадеш своя принос за обществото, но и да спечелиш парична награда.

Какво се изисква да от теб?

Работиш в малък екип (2-6 души). Ти и отборът ти споделяте своята иновативна идея, която можете да реализирате практически. Тя трябва да е насочена към:

  • спасяването на животи;
  • спасяването на общности и групи от хора;
  • спасяването на бизнеси.

Имаш 48 часа. Хакатонът започва в петък в 20.00 часа и завършва в неделя в 12.00 часа. През това време получаваш съдействие и от менторите в проекта. Разгледай програмата на събитието, за да видиш как ще протече уикендът ти, ако решиш да участваш.

В края на състезанието най-добрите проекти си разделят наградния фонд от 15 000 лв. Отборите получават и непарични награди, които ще подпомогнат реализирането на проектите.

За кого е подходящо събитието

  • За всички, които имат идеи относно борбата с коронавируса.

Събитието е безплатно, с предварителна регистрация.

Details

Start:
March 27, 2020 @ 6:00 pm
End:
March 29, 2020 @ 6:00 pm
Event Category:
Website:
https://hackcrisis.bg/

Organizer

Power of BG
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *