Печели и живей като фрийлансър

Помогни си с онлайн видео курса „Как да успеем на свободна практика“

  • Научи какво ти е необходимо, за да започнеш работа и как да го подготвиш. 
  • Разбери как да използваш всичко подготвено, за да привличаш и задържаш клиенти. 
  • Следвай 2-3 прости правила, за да имаш време за работа, семейството си, хобита и почивка.

Постави основите на твоята печеливша свободна практика. Работи и живей спокойно като фрийлансър. 

Очаквани резултати

  • По-високи и стабилни доходи.
  • Привличане на качествени клиенти и успешно водене на преговори. 
  • Достатъчно време за работа и повече време за семейството и хобито ти. 

Важно! Можеш веднага да приложиш всички стратегии към ежедневната си работа. Те са създадени на базата на реални казуси от моята 11 годишна практика на копирайтър фрийлансър. С тях ще успееш да изградиш твоята свободна практика, независимо дали си преводач, дизайнер, копирайтър, IT специалист или си избрал да се развиваш в друга сфера.

Какво включва курсът

  • 3 модула с общо 37 видеа
  • файлове с упражнения и периодично обновяваща се допълнителна информация (списък с фрийланс сайтове; примерен договор за изпълнение на поръчка; таблици и списъци, които ще ти помогнат да разбереш кои са твоите конкурентни предимства, как да определяш срокове, etc.).

Виж цялата програма на курса „Как да успеем на свободна практика“

Виж отзиви за курса в коментарите. 

Цена: 96 лв. с ДДС 

Срещу тази сума получаваш постоянен достъп до курса, както и до всички негови промени, допълнения и обновления за в бъдеще. Ако по някаква причина реша да не поддържам повече блога или сайта с курса, ще ти дам възможност да изтеглиш всички материали, за да продължиш да ги ползваш. 

Поръчай курса – регистрирай се, за да видиш банковите данни. След като плащането ти бъде отчетено от банката, ще имаш достъп до видеата и файловете.

Колебаеш се или имаш още въпроси? Пиши ми на i/at/mogilska.com или на mogilska/at/gmail.com, ще ти отговоря.

3 comments to “Печели и живей като фрийлансър”
  1. Курсът е изключително полезен, практичен, ясен, мотивиращ. Увлекателно са представени последователните стъпки. Бих го препоръчала на всеки, който има интерес по темата, а и не само. Подходящ е и за хора, които имат собствен бизнес. Поздравления на Иванка за чудесната работа!

  2. Практичен курс, който би послужил добре на професионалисти в различни сфери, които обмислят да започнат или са в началото на изграждането на свободна практика. Иванка Могилска обхваща основните аспекти от работата на свободна практика и предлага полезни ресурси като примерен договор за изпълнение на поръчка и метод за определяне на конкурентни предимства, които всеки от нас може да адаптира спрямо своите нужди, сфера на дейност и клиенти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *