Печели и живей като фрийлансър

Помогни си с онлайн видео курса „Как да успеем на свободна практика“

  • Научи какво ти е необходимо, за да започнеш работа и как да го подготвиш. 
  • Разбери как да използваш всичко подготвено, за да привличаш и задържаш клиенти. 
  • Следвай 2-3 прости правила, за да имаш време за работа, семейството си, хобита и почивка.

Постави основите на твоята печеливша свободна практика. Работи и живей спокойно като фрийлансър. 

Очаквани резултати

  • По-високи и стабилни доходи.
  • Привличане на качествени клиенти и успешно водене на преговори. 
  • Достатъчно време за работа и повече време за семейството и хобито ти. 

Важно! Можеш веднага да приложиш всички стратегии към ежедневната си работа. Те са създадени на базата на реални казуси от моята 11 годишна практика на копирайтър фрийлансър. С тях ще успееш да изградиш твоята свободна практика, независимо дали си преводач, дизайнер, копирайтър, IT специалист или си избрал да се развиваш в друга сфера.

Какво включва курсът

  • 3 модула с общо 37 видеа
  • файлове с упражнения и периодично обновяваща се допълнителна информация (списък с фрийланс сайтове; примерен договор за изпълнение на поръчка; таблици и списъци, които ще ти помогнат да разбереш кои са твоите конкурентни предимства, как да определяш срокове, etc.).

Виж цялата програма на курса „Как да успеем на свободна практика“

Цена: 83 лв. 

Срещу тази сума получаваш постоянен достъп до курса, както и до всички негови промени, допълнения и обновления за в бъдеще. Ако по някаква причина реша да не поддържам повече блога или сайта с курса, ще ти дам възможност да изтеглиш всички материали, за да продължиш да ги ползваш. 

Поръчай курса – регистрирай се, за да получиш банкови данни. След като плащането ти бъде отчетено от банката, ще имаш достъп до видеата и файловете.

Колебаеш се или имаш още въпроси? Пиши ми на i/at/mogilska.com или на mogilska/at/gmail.com, ще ти отговоря.

3 comments to “Печели и живей като фрийлансър”
  1. Курсът е изключително полезен, практичен, ясен, мотивиращ. Увлекателно са представени последователните стъпки. Бих го препоръчала на всеки, който има интерес по темата, а и не само. Подходящ е и за хора, които имат собствен бизнес. Поздравления на Иванка за чудесната работа!

  2. Практичен курс, който би послужил добре на професионалисти в различни сфери, които обмислят да започнат или са в началото на изграждането на свободна практика. Иванка Могилска обхваща основните аспекти от работата на свободна практика и предлага полезни ресурси като примерен договор за изпълнение на поръчка и метод за определяне на конкурентни предимства, които всеки от нас може да адаптира спрямо своите нужди, сфера на дейност и клиенти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *