Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Innovation Explorer 2018 „Иновациите като културна нагласа: публични политики за иновации“

February 22, 2018

BGN180

Срещни на живо утвърдени бизнес иноватори от Amazon, Google, Facebook, Ocado, Microsoft, Challenge Prize Centre, New York University’s (NYU), Stern School of Business. Включи се в работилници по теми, свързани с експериментаторството, промяната в културата и начина, по който правим бизнес и иновации.

За кого е подходящо събитието

  • Фрийлансъри, предприемачи, иноватори с  научна и приложна дейност и интереси в сферата на информационните и комуникационни технологии.

Лектори

  • Иновейшън Експлорър 2018 ще бъде открит от проф. Арун Сандарараджан (Arun Sundarajan), автор на бестсeлъра “Споделената икономика” (The Sharing Economy), водещ бизнес-анализатор в The Financial Times, The Guardian, Bloomberg View, Fortune, Entrepreneur, The Economic Times, Harvard Business Review. Международни бизнес иноватори споделят своя опит в стимулиране на поведението на хората и техния потенциал за новаторство, как да бъдат структурирани и стимулирани иновациите в бизнеса, как да се създава култура за приемане на новото и да бъдат привличани инвеститори.

Вход платен, с предварителна регистрация, различни опции за достъп, на  сайта на събитието.

 

 

Details

Date:
February 22, 2018
Cost:
BGN180
Event Category:
Website:
http://innovationexplorer.bg/

Venue

Sofia Event Center
бул. "Черни връх" 100
София, 1407 Bulgaria
+ Google Map

Organizer

Innovation Starter
Email:
office@innovationstarterbox.bg
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.