Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Book Talks“ vol. 10 – резюме на книги

June 25, 2020 @ 7:00 pm - 9:00 pm

BGN20

WORKY е споделено работно пространство, което ежемесечно дава трибуна на професионалисти в различни области да представят свои любими книги. Фокусът на книгите е различен, общото между повечето от тях е, че ти дават информация как да промениш себе си и навиците си, за да постигнеш напредък в личен, професионален, финансов план и т.н.

На 25.06. ще чуеш резюмета на:

  • „Супер фокус“ на Майкъл Хаят. От тази книга научаваш как да разпределяш времето си така, че да не ощетяваш нито една сфера от личния си живот. Авторът разкрива работещи методи, които ти позволяват да се фокусираш върху важните неща в своето ежедневие и да спреш да пилееш енергия в незначителни задачи.
  • „Богат татко, беден татко“ на Робърт Кийосаки. Книга, която ще промени отношението ти към парите. Знаеш ли каква е разликата между богатите родители и бедните в общуването им с децата? Какво казват и какво правят едните и другите? Какви са уроците, които се предават на следващото поколение? Всичко това е обяснено от Робърт Кийосаки. Ако се стремиш към финансова независимост, прочети книгата. Ще научиш много от нея.

За кого е подходящо събитието

  • За всички, които обичат книгите и искат да постигнат свобода във финансово отношение и/или подобрят фокуса си.

Презентатори

  • Ивайло Кунев – обучител и създател на специализирани програми за развитие. Автор е на книгите „Забравените истории на България. 7 урока за лидерство“ и „Готов ли си да продаваш? 13 съвета за планиране на продажбите“.
  • Стойне Василев е финансов консултант и създател на сайта за лични финанси SmartMoney.bg. Автор е и на книгата „Умни пари“ – най-продаваната бизнес книга за 2018 и 2019 година.

Събитието е платено, с предварителна регистрация.

Цената на билетите се определя в зависимост от вида присъствие:

  • На място – 20 лв.
  • Онлайн (чрез платформата ZOOM) – 10 лв.

Details

Date:
June 25, 2020
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
BGN20
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/301391314220495/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *