Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Правилата на брандинга в дигитална ера – онлайн събитие

May 4, 2023 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Често малките бизнеси акцентират на продуктите, които предлагат, но пренебрегват брандинга или не полагат необходимите усилия за изграждането му. Как потребителите възприемат марката ти? Какви са ценностите ѝ? Доколко резонират с тези на потенциалните клиенти? Имаш ли отговори на всички тези въпроси? Ако развиваш своя бизнес в дигитална среда, или дори ако тя е само част от него, изграждането на онлайн идентичност е важна стъпка в развитието ти. Включи се в събитието, за да научиш повече по темата.

По време на семинара разбираш какви са принципите, с които се съобразява бранд мениджмънтът. Лекторът ти споделя тенденциите, посочва ти и реални примери за работа върху марката. В основата на лекцията са заложени актуалните изследвания в областта на маркетинга и потребителското поведение.

За кого е подходящо събитието

  • За мениджъри, които искат да подходят по-уверено към развитието на своя проект в дигитална среда.

Лектор

  • Д-р Димитър Трендафилов е гл. ас. в НБО, където развива и изследователска програма в сферата на маркетинга. Създател е на учебниците „Ритейл маркетинг и мениджмънт“ и „Изграждане и налагане на бранд“, автор е и на редица статии.

Участието е без такса, с предварителна регистрация.

 

Organizer

SoftUni Digital
Phone:
089 224 1199
Email:
digital@softuni.bg
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *