Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Октомврийска среща на независимите маркетолози в София – събитие на живо

September 18, 2023 @ 12:00 am

Ти си специалист на свободна практика, живееш с маркетинга, влагаш цялото си внимание, знания и умения в проектите на своите клиенти. Поставяш креативността в основата на работата си и изпипваш всеки детайл.

Ако се припознаваш във всичко, казано дотук, и смяташ, че искаш да допринесеш за развитието на малка общност от маркетолози, събитието е точно за теб. Подходящо е, разбира се, и ако едва сега поемаш по своя професионален път, но правиш смели крачки напред, зареден с ентусиазъм и желание да експериментираш. Включи се, за да:

  • споделиш и чуеш интересни идеи;
  • обогатиш познанията си;
  • срещнеш други независими маркетинг експерти.

Каква е целта на събитието?

Да изгради сплотена мрежа от специалисти в областта на маркетинга. Идеята е срещите да се провеждат регулярно, ежемесечно, а с постоянство да се изгради малка група от съмишленици, част от която можеш да бъдеш и ти. За да има с кого да обсъждаш предизвикателствата на професията, с кого да споделяш успехите и неуспехите си и от кого да научаваш по нещо ново.

Звучи ти като твоето място? Ела в началото на октомври в Betahaus Славейков, за да поставим заедно основите на тази общност. По време на първото издание те очаква и среща-разговор с Николай Димов – творчески директор в Mindblow Agency.

За кого е подходящо

  • За маркетолози.

Лектор

  • Николай Димов е основател на Mindblow Agency. Бил е маркетинг директор в Manpower Bulgaria и управляващ партньор в една от най-големите инфлуенсър маркетинг агенции в страната.

Участието е без такса, с предварителна регистрация.

Details

Date:
September 18, 2023
Time:
12:00 am
Event Category:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *