Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Обучение „Практически видео маркетинг с Любомира Любенова“

June 16, 2018 @ 10:00 am - 2:30 pm

BGN60

Любомира Любенова ще сподели своя 15-годишен опит в създаването на различни видове видео съдържание. Тя ще покаже кои са най-работещите типове съдържание за различни бизнес цели и в различните социални мрежи (Youtube, Facebook, Instagram). Ще разкрие хитрини за професионално заснемане, писане на сценарий, планиране и организиране на снимачния процес.

За кого е предназначено събитието

  • За фрийлансъри, предприемачи, собственици на бизнеси, които създават собствен бранд, и използват видеото като инструмент за привличане на клиенти и повече продажби. За любители и професионалисти, които правят влогове, заснемат продуктови видеоматериали и се занимават с видеомонтаж.

Лектор

  • Любомира Любенова има над 15 години опит в създаването, координирането и обработката на видео продукции под различни форми: телевизионна журналистика, продуцентство, координиране и организиране на екипи, видеа за бизнеса и за изграждане на личния бранд, изграждане на цялостни концепции за видео маркетинг. Тя е лектор на практически семинари и конференции за маркетинг.

Вход платен, с предварителна регистрация. Цената включва участие в семинара, материали и кафе пауза. Работилницата ще се проведе при записани минимум 10 участника.

Регистрацията без последващо плащане в рамките на 3 дни не гарантира запазено място! В случай, че изберете плащане през системата на Epay или EasyPay, моля, отбележете като забележка името на участника. Можете да изпратите допълнителна информация относно извършено от Вас плащане на ел.поща с одрес: gdcenter.bg@gmail.com

Предлагат се следните билети:

  •  Единична цена от 60.00 лв. до 13 юни включително.
  • Единична цена от 65.00 лв след 14 юни включително или при заплащане на място.
  • Пакетна цена за двама участници от 110 лв. при заплащане до 13 юни включително.
  • Пакетна цена за двама участници от 120 лв. след 14 юни включително или при заплащане на място.

Details

Date:
June 16, 2018
Time:
10:00 am - 2:30 pm
Cost:
BGN60
Event Category:
Website:
https://www.gdcenter-bg.com/videomarketing-workshop/

Venue

GD Center – Място за творчество и срещи
ул. "Шести септември" 19
София,
+ Google Map

Organizers

GD Center
Media Start

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *