Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Питай видео специалист“ – безплатна, онлайн консултация

December 7, 2020 - December 13, 2020

Ако си собственик на бизнес или поддържаш личен блог, си наясно, че споделената информация под формата на видео може да ти донесе нови клиенти и да засили интереса и доверието на настоящите. Видеата са занимателни, информативни и все по-предпочитани, затова си се насочил към тях. 

Знаеш ли каква техника да използваш за заснемането им? С каква програма да ги обработваш? И как въобще да достигаш до своите клиенти? Въпросите са много, когато „прохождаш“ в напълно непозната за теб сфера. 

Теодора Петрова, режисьор по образование, може да ти помогне. Възползвай се от безплатната консултация с нея в „Свободна практика“ и задай въпроса си.

Как да участваш

Кой води консултацията

  • Теодора Петрова е режисьор и оператор с над 8-годишен стаж в създаването на документални филми, реклами, уеб видеа и др. Тя работи както с директни клиенти, така и с продуцентски къщи. Чрез уеб видеата, които създава, разказва реалните истории на хората зад професията. Така зрителите ѝ не само опознават личността, но намират своето вдъхновение. Положителните послания и мотивиращите теми седят в основата на работата ѝ.

Последвай линка и задай въпросите си на Теодора Петкова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *