Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Уроци от провала: как не се прави креативен бранд“ – уебинар

December 6, 2022 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Стартираш собствен бизнес и, разбираемо, имаш немалки очаквания към него. Виждаш успехите на някои свои конкуренти и си сигурен, че можеш да се справиш също толкова добре. Започваш с ентусиазъм, но бързо се убеждаваш, че когато той прегори, са ти нужни търпение и постоянство.

Успешният бизнес е резултат от трудностите и неуспехите, които те съпътстват ежедневно. Вероятно има много тънкости, които, биха спестили част от главоболията ти. На помощ ти идва уебинарът „Уроци от провала“.

Включи се, за да разбереш какви са грешките на един малък онлайн бизнес – „Мазно“ и как те са помогнали на магазина да се развие. Какви са поуките на създателите му и как да преминеш по-лесно през някои препятствия? Отговори получаваш от основателите на „Мазно“ – Кристиян Стефанов и Пламен Борисов.

За кого е подходящо събитието

  • За собственици на бизнес, които са в началото на своето начинание.

Лектори

  • Кристиян Стефанов и Пламен Борисов създават „Мазно“ – сайт за забавни картички и подаръци. Всеки от тях има опит в сферата на дигиталния маркетинг. Към момента Кристиян се развива като Data Engineer, а Пламен – Front-end Developer.

Събитието е без такса, с предварителна регистрация.

 

Details

Date:
December 6, 2022
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Event Category:

Organizer

SoftUni Digital
Phone:
089 224 1199
Email:
digital@softuni.bg
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *