Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Дискусия „Златин споделя“

September 3, 2018 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Златин има много за разказване и ти препоръчвам да отидеш да го чуеш. Първо, защото създава собствен бизнес в една съвсем нелека ниша. Второ, защото това, което предлага може да ти помогне да развиеш творческите си умения, умението си да общуваш и още куп хубавини. Трето, защото е забавен, много забавен.

А сега конкретно. Златин Цветков има 8 години опит в импровизационния театър. Професионалната му трупа „ШиЗи Про“ е единствената в България, която прави дългата импро форма, т.е. създаване на спектакъл по зададени от публиката думи. Курсовете за импровизационен театър за любители събират хора от всякакви области. Корпоративните обучения, които е правил са за едни от най-големите компании в България.

Та на тази дискусия Златин ще ти разкаже за всичко това: какво представляват импро шоутата; какви са ползите от импровизационния начин на мислене; как се появи ШиЗи Про и как се превърна в ШиЗи Импро Театър?

Отиди, ще ти е полезно и забавно.

За кого е предназначено събитието

  • За всички, които се интересуват от импровизационния театър, фрийлансъри и организатори на арт и корпоративни събития, тиймбилдинги и обучения.

Лектор

  • Златин Цветков ръководи трупа професионални актьори импровизатори и преподава на непрофесионалнисти. Организира специализирани тиймбилдинги, базирани на техники от импровизационния театър.

Вход безплатен, със задължителна предварителна регистрация.  Местата в клуба са ограничени.

Details

Date:
September 3, 2018
Time:
7:00 pm - 8:00 pm
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/shiziimprovclub/

Venue

“ШиЗи Импро Клуб”
ул. Георги Раковски 127 + Google Map

Organizer

“ШиЗи Импро Клуб”
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *