Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Безплатна консултация с дизайнер, онлайн

April 1, 2020 - April 30, 2020

Всяка първа сряда на месеца в блога „Свободна практика“ можеш да се консултираш с дизайнера Любомира Попова по дизайнерски въпроси, свързани с твоя блог, сайт, фирмена идентичност, рекламни материали.

Задаваш ѝ въпроса в коментарите под статията „Как и защо да съставите бриф, ако правите сайта си сами“ и тя ти отговаря. За месец април няма ограничение на броя въпроси. Когато и да я попиташ, Люба ще е на линия, за да ти помогне.

Коя е Любомира Попова и какъв е нейният професионален опит

Тя е уеб дизайнер на свободна практика и художник-сюрреалист с артистичен псевдоним Fineluart. Специализирала се е в изработката на WordPress сайтове и визии за уеб. Занимава се с дизайн повече от 17 години. Работила е за доста рекламни фирми и агенции. Създавала е визии за почти всички рекламни среди – външна, печатна, уеб, digital, TV. Работи основно с малки бизнеси в сферата на услугите, макар през годините да е правила реклами за представители на почти всички сфери.

Професионалните ѝ интереси включват и дигитален маркетинг, графичен дизайн, социални медии. Това ѝ дава възможност да вижда уеб сайтовете не само като дизайн, а като част от визуалната комуникация между бранда и потребителя.

Консултацията е безплатна. Възползвай се и сподели възможността с приятели, колеги, партньори.

Details

Start:
April 1, 2020
End:
April 30, 2020
Event Category:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *