Видео

Ново! Искам да продавам в Etsy – какво трябва да знам за счетоводството


======

Как да пишете продаващи текстове за уеб: основни правила

======

Основното за фрийланса в 30 минути видео

 

 

====

Какво е да си фрийлансър, подходящо ли е за теб и как да успееш на свободна практика

====

Еп210 от подкаста Свръхчовекът с Георги Ненов, гост Иванка Могилска: Няма как да намериш отговор, ако не зададеш въпрос

Говорим си за избора на образование, професия, как пътуването помага на професионалното ти развитие, кой е вторият най-голям проблем в България, как се опитомява вдъхновението, как човек се справя със страха, че другите няма да харесат това, което прави, давам някои копирайтинг съвети и насоки, сигурна съм, че в разговора ще намериш и други, полезни за теб неща. Приятно слушане!

 

====

Видео канал „SEO tools и инструменти за продуктивност в интернет“ на Георги Танев. В него ще намериш полезна информация, ако си начинаещ фрийлансър, искаш сам да се справиш със SEO оптимизацията на сайта си или си начинаещ специалист в тази област. Към момента почти всички видеа са на български, като изключим видеото със съвети за кандидатстване в Upwork. Следи канала, Георги Танев непрекъснато добавя нови материали в него. 

 

=====

Поредица видеа от срещите на клуб „Спри и помисли“ с експерти в различни области, важни за твоя бизнес. За да ги гледаш, трябва да цъкнеш на линка и да се регистрираш на сайта.

====

6 качества на успешния презентатор – уебинар на Майк Рам, основател на школа по презентационни и комуникационни умения „По стъпките на дракона“.

 

====

WordPress оптимизация – 15 видеа на Станил Добрев.