Кратък седмичен коментар – 16

Sedmichen_komentar_16

 

Какво не се вижда на снимката, а е важно

Вятърът, който издуха облаците и ако продължава със същото упорство, скоро ще издуха кърпите, чадърите, таблите с морски череши и курортистите. Написах си мъдрата мисъл на листчето и го пуснах в тревата. Вятърът го подхвана и аха да го отнесе, то успя да се задържи на две стръкчета трева. Не се чете много добре, но пък историята зад кадър си е потвърждение на написано.

Приятна събота и неделя на всички.

Откъде работя днес – Черноморец

Svobodna_praktika_Chernomorec

 

Добро утро. Допреди малко работех от Черноморец. По-точно от терасата на квартирата ни, накрая на улица “Бриз”.

Ако искам да пиша навън трябва да ставам рано. В десет часа вече слънцето започва силно да затруднява работния процес, а плажът изглежда все по-разумна алтернатива.

Черноморец е чудесно място за работа и почивка за фрийлансъри. Все още почти няма хора. Квартира се намира бързо и на смешни пари. Топлите закуски са вкусни. Кръчмите – прилични. Интернет има и в квартирите, и в хотелите. Не е от най-бързия, но става за работа. Може да се настаниш с лаптопа в някое от трите кафенета и да си цъкаш цял ден.

Повечето магазини и места за хранене са почитатели на 4 часовия работен ден. Някои работят сутрин, други следобед. Почти всички се опитват да са отворени и част от вечерта. Липсата на шумотевица и атракциони на всяка крачка помага да се прибереш вечер, да си седнеш на терасата и да довършиш каквото си имал да правиш сутринта.

Хубаво е, ела и ти.

======

Имам и едно важно съобщение! Миналата есен, когато се върнахме от голямото си пътешествие из Европа, много клиенти ми писаха, че са следили приключенията ни, но не са ми пращали работа, защото не искали да ме притесняват. Сега се обръщам специално към всички:

Уважаеми клиенти, приемам поръчки през цялото лято. Мога да бъда намерена на имейл, телефон – отговарям на въпросите ви бързо и си спазвам сроковете. Не забравяйте, че вие сте генерален спонсор на всички мои приключения. Имате ли текстове за писане и реклами за измисляне, пишете ми. Ще останете доволни, както винаги.

Край на съобщението. Благодаря.

 

 

Кратък седмичен коментар – 15

DSC_0651 (2)

 

п. с. Предложението да представя в “Свободна практика” теб и услугите, които предлагаш, с линк към твоя сайт, все още е в сила. Виж какво трябва да направиш за целта в статията “Разкажи ми как стана фрийлансър” и ми пиши.