Консултации и обучения

Индивидуални копирайтинг обучения

Искаш да станеш копирайтър, да подобриш и развиеш копирайтърските си умения или да се научиш да пишеш текстове за собствения си сайт – индивидуалното, онлайн, копирайтинг обучение е именно за теб.

След кратък разговор, в който определяме целите и нивото ти, подготвям специална програма, съобразена с тях и ти предлагам копирайтинг курс, в който теорията и практиката вървят успоредно.
Научи повече за обучението и ми пиши. 

 

Консултации – копирайтинг и фрийланс

Имаш конкретни въпроси, свързани с фрийланс или копирайтинг, които искаш да изчистиш, за да си спокоен, че се развиваш в желаната от теб посока? Изпрати ми въпросите предварително, нека се подготвя и да ги обсъдим.
Платената консултация е 1 час, провежда се по Skype.

 

Онлайн видео курс за начинаещи фрийлансъри

„Как да успеем на свободна практика“ е курс, който ти помага да печелиш повече пари и да разполагаш с времето си, докато работиш за себе си.

Материалът е поднесен в 37 кратки видеа, няколко файла с упражнения, полезни за един фрийлансър документи и упътване откъде да започнеш да градиш своята успешна свободна практика. Всички съвети, тактики и стратегии са тествани лично от мен през последните 11 години.
Научи повече за курса и го поръчай.

 

Фирмени копирайтинг обучения 

Обучението се подготвя спрямо нуждите на твоя екип. Уточняваме на какво ниво са копирайтърите, с които работиш, кои са силните, кои са слабите им места, какви знания и умения трябва да подобрят и да развият. След това изготвям програма, обсъждаме я и провеждаме обучението. През цялото време съм на разположение за въпроси и коментари. Целта е след проведеното от мен фирмено обучение екипът да създава ефективно съдържание за уеб за твоя бизнес. Пиши ми, за да уточним подробностите.

Колебаеш се кой е подходящият за теб вариант или имаш още въпроси? Пиши ми на i/at/mogilska.com или на mogilska/at/gmail.com, ще ти отговоря.