Консултации и обучения

Индивидуални копирайтинг обучения

Искаш да станеш копирайтър, да подобриш и развиеш копирайтърските си умения или да се научиш да пишеш текстове за собствения си сайт – индивидуалното, онлайн, копирайтинг обучение е именно за теб.

След кратък разговор, в който определяме целите и нивото ти, подготвям специална програма, съобразена с тях и ти предлагам копирайтинг курс, в който теорията и практиката вървят успоредно.
Научи повече за обучението и ми пиши. 

 

Онлайн видео курс за начинаещи фрийлансъри

„Как да успеем на свободна практика“ е курс, който ти помага да печелиш повече пари и да разполагаш с времето си, докато работиш за себе си.

Материалът е поднесен в 37 кратки видеа, няколко файла с упражнения, полезни за един фрийлансър документи и упътване откъде да започнеш да градиш своята успешна свободна практика. Всички съвети, тактики и стратегии са тествани лично от мен през последните 11 години.
Научи повече за курса и го поръчай.

 

Фирмени копирайтинг обучения 

Обучението се подготвя спрямо нуждите на твоя екип. Уточняваме на какво ниво са копирайтърите, с които работиш, кои са силните, кои са слабите им места, какви знания и умения трябва да подобрят и да развият. След това изготвям програма, обсъждаме я и провеждаме обучението. През цялото време съм на разположение за въпроси и коментари. Целта е след проведеното от мен фирмено обучение екипът да създава ефективно съдържание за уеб за твоя бизнес. Пиши ми, за да уточним подробностите.

 

Консултации – копирайтинг и фрийланс

Имаш конкретни въпроси, свързани с фрийланс или копирайтинг, които искаш да изчистиш, за да си спокоен, че се развиваш в желаната от теб посока? Изпрати ми въпросите предварително, нека се подготвя и да ги обсъдим.
Платената консултация е 1 час, провежда се по Skype, цената ѝ е 60 лв.

 

„Копирайтинг за уеб“ – обучение на живо

Обучението е фокусирано върху създаване на съдържание за всяка една страница от твоя сайт. Научи се да пишеш текстове, които привличат посетители и ги превръщат в клиенти.

Занятията се провеждате в рамките на два дни, по четири часа. Участниците могат да изпратят предварително линк към сайт, върху които да работим заедно по време на занятията. Виж на кои дати ще се проведе следващото обучение „Копирайтинг за уеб“, разгледай програмата и се запиши.

Колебаеш се или имаш още въпроси? Пиши ми на i/at/mogilska.com или на mogilska/at/gmail.com, ще ти отговоря.