Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

XIII Зелен форум на списание „Мениджър“ – събитие на живо

June 23, 2022 @ 1:30 pm - 5:00 pm

Може би в ежедневието ти зелените въпроси не са на дневен ред. Ако обаче развиваш собствен бизнес, промените вследствие на климатичните изменения ще засегнат и теб. Процесите все повече притискат правителствата да обърнат поглед към едно по-екологично бъдеще. Как Зелената сделка ще промени бизнеса и какви ще са възможностите пред него – отговори получаваш от експертите по време на конференцията.

Събитието е разделено на няколко панела:

  • Новите зелени хоризонти след пандемията. Институционален дебат – срещаш се с институциите, за да научиш как ще се изразходват средствата по различните програми (Зелената сделка, Плана за възстановяване и Механизмът за справедлив преход). Разбираш още как ще се финансират различните екосъобразни проекти.
  • Въглеродната неутралност в циклон от кризи. Говори бизнесът – акцентът е енергийната криза през последните месеци, както и превантивните и активните мерки за справяне с екологичните промени.
  • Трансформация от хората за хората – фокусът е насочен към възможностите за промяна на градовете, децентрализацията и демократизацията на енергията. Сред темите, които се засягат още, са: мръсният въздух, транспортът и използването на водните ресурси.

За кого е подходящо събитието

  • За собственици на бизнес и всички, които се интересуват от икономическите последици вследствие на климатичните промени.

Лектори

  • Лекторите са експерти в институции и компании с различен предмет на дейност. Сред тях са Борислав Сандов – министър на околната среда и водите и Даниел Николов – търговски директор на Еко Партнърс България. Повече за лекторите научаваш в страницата на събитието.

Участието е без такса, с предварителна регистрация.

Venue

Интер Експо Център
бул. "Цариградско шосе" 147
София,
+ Google Map

Organizer

списание Мениджър
Phone:
02 983 1305
Email:
press@manager.bg
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *