Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bootcamp за дигитални социални иновации

November 18, 2018 @ 9:00 am - 6:00 pm

Eднодневният bootcamp за дигитални социални иновации е част от POWER Idea Contest for Sustainable Communities – международно състезание за иновативни идеи и решения в областта на устойчивото развитие.

То дава възможност на участниците да развият решение на проблем в сферата на устойчивото развитие: от идея до  конкретно предложение и първи прототип. Ще се прилага методологията Design Sprint, която Google използват, за да развиват продуктите си. Кандидатите ще имат възможност да спечелят менторска и финансова подкрепа за реализирането на идеята си.

За кого е предназначено събитието

  • За фрийлансъри, активисти от неправителствения сектор и социални предприемачи, които имат интерес към дигиталните технологии.

Лектори          

  • Предприемачи и ИТ специалисти от различни бизнес и неправителствени организации. Очаквайте подробности на сайта на организаторите.

Вход безплатен, с предварителна регистрация.

Приемат се до 15 участника. Необходимо е те да си носят лаптоп или мобилен телефон/таблет.  Събитието ще се води на български език, но е задължително участниците да владеят английски на добро ниво. Ще бъде осигурен кетъринг.

Details

Date:
November 18, 2018
Time:
9:00 am - 6:00 pm
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/543479232730476/

Venue

Стопански факултет на Софийски университет
бул. "Цариградско шосе" 125, бл.3
София,
+ Google Map

Organizer

Обединени идеи за България
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *