Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Конкурс „Журналистика за развитие“

August 13, 2018 @ 8:00 am - September 1, 2018 @ 11:30 pm

Конкурсът „Журналистика за развитие“ е за журналисти с принос в обективното и качествено отразяване на актуални проблеми, свързани с българската и европейската политика за развитие, целите за устойчиво развитие на ООН и залегналите в тях теми.

За кого е предназначено събитието

  • Журналисти от електронни, печатни или онлайн медии, които работят в сферата на образованието, здравеопазването, правата на човека, равнопоставеността между половете и доброто управление

Жури

  • Комисия от представители на Министерство на външните работи и Българска платформа за международно развитие ще избере четирима журналисти, които са представили медийни продукти с получена най-висока оценка.

Вход безплатен, кандидатства се до 1 септември 2018 г. с до 3 медийни продукта – новини и аналитични статии, програми на медии с национално или регионално покритие, включително печатни и електронни публикации, радио, телевизионни програми. Те се изпращат заедно с попълнен формуляр за участие на адрес: bgpresidencyeu@bpid.eu

Критериите за оценка са описани на сайта на организатора. Официалната церемония по награждаването ще се проведе на 27 септември 2018 г. в Дома на Европа (ул. „Георги С. Раковски“ 124), гр. София.

Конкурсът се осъществява в рамките на проект „Граждански диалог за развитие”, който се реализира от Българска платформа за международно развитие (БПМР) с финансовата подкрепа на Европейската комисия във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Details

Start:
August 13, 2018 @ 8:00 am
End:
September 1, 2018 @ 11:30 pm
Event Category:
Website:
http://bpid.eu/?p=1394&lang=BG

Venue

online
View Venue Website

Organizer

Българска платформа за международно развитие
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *